Overnachten in Noordwijk.

Bungalowpark 'Puik en Duin'

Bungalowpark 'Puik en Duin' is prachtig gelegen aan de duinen in Noordwijk aan zee. Het park ligt aan de bollenvelden en bevindt zich 900 meter van het Noordwijkse strand.

Vanuit Noordwijk kunt u gemakkelijk een bezoekje brengen aan de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem of Leiden. Ook ligt Noordwijk dichtbij één van de vele attractieparken, zwembaden, Madurodam of het bloemrijke Keukenhof in Lisse.

Noordwijk heeft als bloemenbadplaats en kustplaats zelf ook veel te bieden. Het dorp beschikt over een ruim dertien kilometer lang zandstrand, waar u heerlijk uren kunt zonnen, uitwaaien, paardrijden of kite surfen. De stranden beschikken over mooie strandtenten, waar u na een strandwandeling heerlijk kunt genieten van een hapje of een drankje. Noordwijk aan zee beschikt over een sfeervolle boulevard, verschillende goede restaurants en een gezellig winkelcentrum. U kunt ook de rust vinden in de sfeervolle oude dorpskern van Noordwijk-Binnen en aldaar genieten van de gezellige eetgelegenheden.

Ons vakantiepark beschikt over verschillende ruime, tot maximaal 8-persoons vrijstaande en twee-onder-één-kap vakantiehuizen. De huizen staan op ruime kavels en zijn voorzien van twee eigen parkeerplaatsen, terras en afgesloten tuin. De vakantiewoningen zijn allen voorzien van een volledig ingerichte keuken, satelliet tv/flatscreen en beschikken over maximaal drie slaapkamers. Een aantal vakantiehuizen beschikt over een schommel in de tuin voor de kinderen.
Ook bieden wij u de service om een kinderbed en/of kinderstoel te gebruiken. Bij onze receptie is een wasserette aanwezig en zijn we u graag van dienst met tips over het verkennen van onze mooie omgeving aan de Noordwijkse kust.

Wij ontmoeten u graag als gast op ons holidaypark 'Puik en Duin' vakantiepark te Noordwijk.


Familie de Mooij
Bungalowpark Puik en Duin
Duinweg 80
2204 AW Noordwijk
www.puikenduin.nl
info@puikenduin.nl 

tel: 0031(0)252 344738