Overnachten in MontignacTwee prachtige vakantiehuizen in de Dordogne

Op Domaine La Penoterie in de Dordogne zijn twee gîtes te huur. Een gîte voor 2-4 personen, la Douce, en een gîte voor 2-5 personen, la Jolie.
La Penoterie ligt op een prachtige plek in de Dordogne, nabij Montignac sur Vézère, tussen de plaatsen Perigueux, Sarlat en Brive.
 

Voormalige wijnhoeve in de Dordogne

 La Penoterie is een oude wijnhoeve waarvan het huis en de wijnkelder dateren uit de 17e eeuw.

Het huis staat samen met de voormalige stallen en schuren rond een charmante binnenplaats. Twee voormalige stallen zijn verbouwd tot luxe vakantiehuizen. Smaakvol ingerichte gites voorzien van alle comfort. Op de binnenplaats zijn diverse zitjes voor alle gasten. Ieder gite heeft een privé tuin aan de buitenzijde van de binnenplaats met comfortabel tuinmeubilair en ligstoelen.

Montignac en de grotten van Lascaux
Het domein ligt in de gemeente Montignac. Montignac is een gezellig stadje aan de rivier de Vézère en is bekend om de grotten van Lascaux. Montignac biedt alle noodzakelijke voorzieningen, diverse restaurants, terrasjes, bezienswaardigheden en mogelijkheden om kanotochten te maken.

Een landelijke omgeving
Bossen, landweggetjes, heuvels en groene weiden kenmerken de landelijke omgeving van onze gites. In het weiland dat grenst aan ons domein staat een mooie kudde Limousinkoeien die net als wij uitkijken over een prachtige vallei met landerijen en bossen. Hier vindt u natuur, rust en stilte terwijl voorzieningen en uitstapjes binnen handbereik zijn.
De omgeving heeft veel te bieden op cultureel en sportief gebied.

Wij hopen u te mogen begroeten op Domaine La Penoterie in de Dordogne.
Voor informatie over onze vakantiehuizen zijn wij bereikbaar op ons e-mailadres:
info@lapenoterie-dordogne.com

Jan Vermaas en Elly Paardekooper

La Penoterie
Vakantiehuizen in de Dordogne
24290 Montignac
Frankrijk
Telefoon: 0033553422880
http://www.lapenoterie-dordogne.com/