Overnachten in Wervik


B&B De Schoone Dreve

De Schoone Dreve is een actief landbouwbedrijf waar we ook tabak telen. Verder fungeren we al jaren als zorgboerderij en willen we, nu de kinderen het huis uit zijn, jullie ook graag verwelkomen in onze B& B!

Onze B&B is gelegen in de tabaksstad Wervik waar u o.a. kan genieten van het tabaksmuseum en het natuurdomein de Balokken. Tevens is het de ideale uitvalsbasis om de Westhoek, Ieper, Kortrijk, Roeselare,.. te verkennen.
Voor de sportievelingen is er ook een uitgebreid fietsnetwerk dichtbij en kan u van hieruit starten met de tabaksroute (52km).Onze B&B bestaat uit één ruime kamer en 1 familiekamer voor 4 personen. De kamernamen verwijzen naar een fase van het tabak oogsten.
De eerste kamer, "2de trek", ligt op het gelijkvloers en heeft een eigen badkamer.
De familiekamer boven, "3e pluk", bestaat uit 2 kamers: "Zandblad" en "Top", met een gedeelde badkamer. De kamers bevatten respectievelijk één 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden.
Eventueel kan slechts 1 kamer van "3e Pluk" worden gehuurd.

Alle kamers zijn standaard voorzien van bad- en bedlinnen. Ook een kinderbedje bijplaatsen is mogelijk. Tevens is er gratis WIFI en tv aanwezig.

Prijslijst
De prijzen worden weergeven op basis van 2 personen, inclusief een uitgebreid ontbijt. Indien 1 persoon wordt een korting toegekend van €20 / nacht. Wenst u een langer verblijf, neem zeker contact met ons op.

Prijs voor:

1 nacht

2 nachten

2e trek

€ 80

€ 156

3e Pluk (4p)

€ 150

€ 282

3e Pluk (2p)

€ 80

€ 156


Onze contactgegevens:
Johan Deprez - Ann Ramon
Kruisekestraat 283
8940 Wervik
0478/77.29.65
http://www.deschoonedreve.be/
info@deschoonedreve.be