Overnachten in Borgloon Kuttekoven

Het Eenhoornhof

De vakantiewoning het eenhoornhof is gelegen te Kuttekoven, dat is een deelgemeente van Borgloon.
Kuttekoven heeft slechts 85 inwoners. Rust en kalmte is er gegarandeerd. De grootsteden Tongeren en Sint Truiden liggen op 11km. Makkelijk met de fiets te doen. Verder zijn Luik en Maastricht of Hasselt op zo'n 20min met de wagen vlot bereikbaar.

LOGIES
De vakantiewoning beschikt over 9 ruime slaapkamers waarvan er 8 een 'en suite' badkamer met eigen toilet, lavabo en inloopdouche hebben. Al de bedden zijn van het type box spring met queen matrassen, zeer comfortabel dus. Ieder bed heeft twee hoofdkussens, zodat U de keuze heeft tussen een hard of zacht.

De woning biedt plaats voor  10 tot 20 personen. Onze doelgroep zijn adults, het huis is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

TROEVEN
De vakantiewoning Het eenhoornhof is gelegen ten midden van de fruitstreek. Mensen kennen de fruitstreek vooral door de schitterende bloesemtijd in april, maar ook de tijd dat het fruit aan de bomen hangt is uitzonderlijk mooi. Ook in de herfstperiode waarbij de natuur zijn schitterende kleurenpallet toont is het aangenaam vertoeven. In de zomermaanden juni, juli, augustus en september waant u zich in de Provence dankzij onze lavendel parkjes die dan heerlijk ruiken. Het eenhoornhof heeft 10 eigen parkeerplaatsen, heel veel plaats voor uw fietsen te stallen, er zijn mogelijkheden voor het opladen van de elektrische fietsen en er is zelfs een oplaadpunt voor de elektrische wagen.

6 kamers voor 2 personen

3 kamers voor 4 personen
8 badkamers

FACILITEITEN:
EXTRA FACILITEITEN:Op de boerderij / Teambuilding mogelijkheden in de buurt / Familiekamers / Openbaar vervoer (bushalte of station) op max. 500 meter / Oplaadpunt elektrische fietsen / Ontspanningsruimte / Vaatwasmachine / Vergaderzaal / Terras / Televisieruimte / Mountainbike routes in de buurt / Darten / Haard / Binnenspeelruimte / Petanquebaan / Barbecuevoorzieningen / Wasmachine / Workshops / Omheinde tuin / Biljart / Amusementsruimte met biljart, voetbalkicker, darts en pingpongtafel


Contactinformatie Het Eenhoornhof
 Kleestraat 1 | Kuttekoven (Borgloon)
 Ann Vanduffel | +32 (0) 473 49 99 95
 Stéphan Fontaine | +32 (0) 476 27 77 70
 www.heteenhoornhof.be
 info@heteenhoornhof.be