Overnachten in Faugères


Lucinkas

Ons prachtig gerestaureerd wijnhuis ligt in het midden van de wijnstreek Languedoc-Roussillon, aan de rand van het natuurpark van de Haut-languedoc.

Op een kleine 30km bevindt zich de Middellandse zee of vertoeft u liever aan het grootste stuwmeer van Frankrijk? Wij bevinden ons in het dorpje Faugéres dat vooral bekend geworden is door zijn uitstekende wijnen en zijn prachtige ligging. Van hier uit heeft u de mogelijkheid om het landschap en onze omgeving van nabij te leren kennen. Met de wagen, per fiets, te voet,… alles is mogelijk. Aan u de keuze. En na een dagje van ontdekken en genieten, zal u zalig tot rust kunnen komen in de Mediterraan ingerichte kamers. Wij als viertalige gastvrouw en gastheer van Belgische afkomst, zorgen voor een aangename sfeer; zodat u met volle teugen kan genieten van uw verblijf.

Omschrijving van de kamers
Kamer SLUNCE (Zon)
Luchtig ingericht tweepersoonskamer met vooral witte en blauwe accenten. Zalig wegdromen en plannen maken voor de volgende dag.

Kamer LÁSKA (Liefde)
Zachte pastelkleuren en een inrichting met warme houttinten zorgen voor een zalig rustgevoel

Kamer LÉTO (Zomer)
Fris en speels ingerichte driepersoonskamer. Zowel volwassenen als kinderen voelen zich hier onmiddellijk thuis

Kamer JARO (Lente)
Grote kamer in warme tinten. Deze driepersoonskamer is uiterst geschikt voor kleine gezinnen, of voor vrienden onder elkaar.

Informatie over de maaltijden
Lucinkas beschikt niet over een restaurant. Een 'tafeltje voor twee' bestellen is er dan ook niet mogelijk.
Toch kunt u bij ons dagelijks sfeervol culinair genieten van een met veel zorg bereid diner. Deze formule heet in Frankrijk 'table d'hôtes' (gastentafel: de gasten schuiven bij de 'patron' aan tafel aan). Deze gastentafel is uitsluitend bestemd voor gasten die in het huis verblijven.

We serveren dagelijks, maar niet op woensdag en zondag, om ca. 20 uur een 'menu du jour', bestaande uit een aperitief en drie gangen. Wijnen en koffie/thee naar behoefte zijn inbegrepen.

U moet wel vooraf - op z'n laatst bij het ontbijt - aangeven of u bij ons wilt eten. Natuurlijk houden we dan, zo mogelijk, rekening met vegetariërs, of dingen die u echt niet lust. In de menu's worden in de regel gerechten van vis en/of vlees gebruikt. Met speciale aandacht voor de streekproducten of met groenten uit onze eigen tuin. Wij zijn geen professionele restaurateurs. Koken is een hobby van Freddy en Odette en we houden zelf van lekker eten. En dat kunt u dan ook proeven. Voor de kinderen kunnen we een aangepast menu voorzien.

De prijs voor de table d'hôtes is 27 euro/persoon. De woensdag- en zondagavond houden wij gereserveerd voor ons gezin. Er is dan geen table d'hôtes. Graag maken wij dan een reservering voor u bij een van de restaurants in de omgeving.

Tarieven
Prijzen per overnachting inclusief ontbijt:
Per persoon en per nacht: 64 euro
Per 2 personen en per nacht: 74 euro
Per bijkomende persoon per nacht (+6 jaar): 20 euro
Per bijkomende persoon per nacht (-6 jaar): 10 euro
Bij verblijven van 1 nacht wordt een extra van 6 euro per kamer aangerekend.
Baby-bed met beddengoed is te huur voor 5 euro per verblijf (Bestellen bij reservatie)
Aangepaste prijzen voor verblijven langer dan 6 nachten

Toeristenbelasting inbegrepen!

Lunchpakket op aanvraag: 8 euro per persoon.

Contact:

Voornaam
Freddy en Odette

Achternaam
Thoelen-Berden

Telefoonnummer
+33467972243

GSM-nummer
+33676241711

E-mail
info@lucinkas.fr

Website
www.lucinkas.fr

Type accommodatie
B&B

Straat en huisnummer
2 Avenue de la gare

Postcode en plaats
34600 Faugères

Departement
Hérault