Overnachten in Horpmaal


Alfonsinehoeve

Appartement 1
Geniet van de rust op het platteland met alle comfort bij de hand. Onze gasten worden door ons ge'koe'sterd. We vierden in 2018 ons 10-jarig bestaan van het hoevetoerisme maar zijn al de 4de generatie die hier de boerderij uitbaat. Met als grote voorbeeld onze grootmoeder Alfonsine. Appartement 1 is één van de drie appartementen die zich bevinden in een vleugel van onze vierkantshoeve. Het verblijf is ruim en volledig ingericht. Een keuken met vaatwasser en combi-oven, frigo met vriesvak en zithoek op gelijkvloers. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee slaapkamers en badkamer met douche. Eigen terras. Ieder verblijf heeft internetaansluiting en tv. Kom bij ons, al is het maar even, proeven van het boerenleven. Op ons melkveebedrijf is altijd iets te beleven. Ieder seizoen heeft zijn charmes. In het voorjaar zijn er de bloesems en de veldwerkzaamheden. In de zomer de graanoogst. In de herfst de maïsoogst en het zaaien van het graan en in de winter gezellig alles op stal en spelen in het stro.

Appartement 2
In 2018 vierden wij ons 10 jarig jubileum. Wij gaan vol goesting verder en 'koe'steren onze gasten. Op ons melkveebedrijf hebben we één vleugel van onze vierkantshoeve verbouwd tot 3 ruime vakantiewoningen. Appartement 2 is één van deze vakantiewoningen en toegankelijk voor mindervaliden (A-attest). Volledig ingerichte keuken waar de gasten zelf hun maaltijden kunnen bereiden. Er is een gemeenschappelijke ruimte ter beschikking waar je in grotere groep (12 pers.) gezellig samen kunt vertoeven. Ontdek de ruimte en de rust van Haspengouw.

Appartement 3
Naar aanleiding van de vele verhalen die wij gehoord hebben van onze grootmoeder Alfonsine hebben wij de hoeve naar haar genoemd. Ontdek vanuit de Alfonsinehoeve de rust en de ruimte van het mooie Haspengouw. Appartement 3 is één van de drie ruime appartementen die zich bevinden in een vleugel van onze vierkantshoeve. Het verblijf ligt op de eerste verdieping en heeft een groot dakterras. Geniet van het mooie uitzicht. Er is een volledig ingerichte keuken waar men maaltijden kan bereiden. De gasten kunnen op een ontspannen manier kennis maken met de moderne melkveehouderij. Boer Jean en boerin Hilda laten ze meeleven en geven graag de nodige uitleg. Wij 'koe'steren onze gasten reeds meer dan 10 jaar

Alfonsinehoeve
Rauwstraat 2
3870 Heers Horpmaal
Tel nr  011 485468
Email adres alfonsinehoeve@gmail.com
www.Alfonsinehoeve.be