Overnachten in Bovenkarspel


Familiecamping de Gouwe Stek

Camping de Gouwe Stek is een gezellige kleine camping in Noord-Holland vlakbij Enkhuizen.

We zijn voor kampeerders het hele jaar geopend.

In het hoogseizoen komen er veel families kamperen waardoor de camping dan een gezellige familiecamping is, in het voor- en naseizoen is de camping meer een rustige 50+ camping. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. Ook wordt er in de vakanties en in het hoogseizoen regelmatig wat georganiseerd.

Voor campers zijn er verharde plaatsen

Wij verhuren 3 pipowagens en een 3 safaritenten. Pipowagen Klukkluk en de safaritent hebben een eigen toilet. Alle authentieke pipowagens voldoen aan de eisen van deze tijd, denk aan een ingerichte keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, gasfornuis sommige hebben zelfs een magnetron. In pipowagen Snuf zit een elektrische openhaard! 

De pipowagens zijn gesitueerd op de diverse kampeerveldjes.

Rondom de camping loopt het blotevoetenpad Gouwe Voeten. Leuk voor alle leeftijden!

Omgeving van de camping

De camping heeft een ideale ligging: tegenover de camping bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: er is horeca, een klimpark, u kunt er midgetgolfen, klootschieten, sterrenkijken, vissen, mountainbiken, vlotten bouwen, kanovaren, voetschilderen, een fiets of step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de camping! Voor hondenliefhebbers is er aan de overkant, verderop in het bos een speciaal zwemmeer voor de hond en een losloopgebied.

Hiernaast bevindt de camping zich vlakbij het pittoreske VOC stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het Ijsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

Wilt u weten wat er nog meer in rondom Enkhuizen of Noord-Holland te doen is? Kijk voor meer tips bij ‘Hoogtepunten van de omgeving’

Camping de Gouwe Stek
De Gouw 11
1611BS Bovenkarspel
06-51317258
info@degouwestek.nl

https://degouwestek.nl/