Overnachten in Itegem / Heist-op-den-Berg


Welkom in het Hart van Vlaanderen B&B Hullebrug

Hullebrug is een prachtige, authentieke herenhoeve op 6 ha, een landmark langs de Grote Nete te Itegem/Heist-op-den-Berg. Gelegen aan de poort naar het Kempenland en kenmerkend aanwezig in de boeiende geschiedenis van de streek. Vanuit uw kamer onder de oude nokbalken ziet u hoe de Nete kronkelt door de velden, waar volop gewandeld en gefietst wordt langs de knooppunt-netwerken (gratis fietsen staan klaar). In alle seizoenen kan je genieten van het schitterende, breedvoerige landschap, enkele kastelen, het gehuchtje Gestel, de Kruiskensberg-site met kapel en de gezellige bistro's in het 'Land van Goesting'. Op 8 km van het historische stadje Lier; 25 km van de kunststeden Antwerpen en Mechelen; op 5 km provinciaal bos Averegten en zondagmorgen Markt met brocante te Heist-op-den-Berg.

Kom onthaasten in de huiselijke sfeer, de knusse ontbijtruimte (gerenommeerd ontbijt; eigen confituurtjes en scharreleitjes) en de landelijke tuin met kleine hoeve- en waterdieren; ontbijt onder de enorme notenboom bij warme dagen; waterzuivering in eigen rietveld. Wijn, lekkere biertjes en koele dranken verkrijgbaar (honesty bar). Kortom, gastvrijheid is voor ons een 'werk-woord'….. wij staan klaar om u te verwennen !

Logies :
5 gezellige ‘en-suite’-kamers elk met badkamer/toilet, gratis WIFI internet - TV - ijskastje - waterkoker – haardroger - fietsen. Bij onze top-bedden hoef je geen schaapjes te tellen …. 😊
Min. - Max. aantal personen : 1 - 12
inchecken 17-20 u of op afspraak ; ontbijt 7.15-9.30 u; uitchecken tot 11 u   
   

Contact gegevens:      
Gesproken talen: NL - FR - E - D
Adres: Bevelsesteenweg 101, 2222 Itegem / Heist-op-den-Berg
Mobiel: 0032(0)475 85 87 93
Email: info@hullebrug.be
Website: www.hullebrug.be
Lid van: Logeren in Vlaanderen, Erfgoed Logies
De prijslijst is te vinden op onze website: www.hullebrug.be