Overnachten in Veurne


Vakantiewoning Florentinus
Vakantiewoning Florentinus is een geheel vernieuwde villa (5 ***** Toerisme Vlaanderen) te midden van de Bulskampse velden in Veurne, niet ver van de Franse grens.

Vrijstaande Ville met 4 slaapkamers
Met 4 riante slaapkamers, totaal slaapplaats voor 10 volwassenen en 1 of 2 kinderen, kun je gezellig samenzijn met bijvoorbeeld heel de familie.

Eigen Parking
Over het parkeren van uw auto hoeft u zich al zeker geen zorgen maken. De ruime parking, direct aan de woning, biedt plaats aan 6 auto's.

Culinair verrassend
Wellicht een keertje niet zelf koken? Dat kan! Wij bieden tevens 'Kok aan Huis', zodat u culinair verrast wordt zonder in de keuken te hoeven staan.

Rust, ruimte...
Vakantiewoning Florentinus, te midden van de Bulskampse velden, is een comfortabel onderkomen waar iedereen, ook mensen met een beperking, zich thuis kan voelen. De woning is vrijstaand en volledig afgesloten van de rijbaan. De tuin heeft o.a. een petanquebaan, schommel en in de zomer staat er ook een gezellige caravan. De BBQ en de ligstoelen ontbreken uiteraard niet. Het terras is overdekt, dus bij de juiste temperatuur kun je gewoon buiten leven. Verder is er een ruime garage om uw fietsen veilig en droog te stallen, en is er parking voorzien voor een 6-tal auto's.

en comfort...
Vakantiewoning Florentinus, bestaat uit 4 slaapkamers. 1 op de gelijkvloers en 3 op de bovenverdieping.
Beneden is er een badkamer met inloopdouche en bubbelbad. Boven tref je een badkamer met inloopdouche en zijn er 3 toiletten.
Voor de koude winteravonden is er een gezellige gashaard in de ruime en comfortabele living. Op de boven verdieping is er ook een zitruimte met TV, waar je nog van de avondzon kunt genieten. Vanzelfsprekend ontbreekt de WIFI niet.
De open keuken, met barhoek, is voorzien van alle gemak. Heeft u even geen zin om zelf te koken? Geen zorgen! Voor mensen die zich graag eens laten verwennen is er de mogelijkheid om u eigen kokkin aan huis te hebben. Evengoed voor de broodmaaltijden als de warme maaltijden, en geheel volgens eigen budget! Vraag gerust naar de kaart!                             
                                                                                      
 Prijzen

week Hoogseizoen             1645 euro            week Laagseizoen             1470 euro
midweek Hoogseizoen        1160 euro           midweek Laagseizoen        1040 euro
weekend 3 N Hoogseizoen  1155 euro          weekend 3 N Laagseizoen  1080 euro
weekend 2 N Hoogseizoen   950 euro           weekend 2 N Laagseizoen   840 euro


Wij hebben nu ook een schommel in de tuin

 
 
Vakantiewoning Florentinus
Beauvoordestraat 50
8630 Veurne
Tel. 0032 (0) 498 85 19 30
Email: Vakantiewoning Florentinus info@florentinus.be
BTW0701.950.693