Overnachten in Linter

Linter Het Getehof

Het Getehof is een vakantiewoning en een bed and breakfast met twee slaapkamers gelegen in het dorpje Neerhespen (van de gemeente Linter). Kom zeker logeren in Vlaams Brabant!

Ten oosten van Leuven, vlak bij de Limburgse grens, schittert het groene Hageland. De gemeente Linter ligt middenin de Getevallei op enkele kilometers (fiets)afstand van het centrum van het kleine middeleeuwse kunststadje Zoutleeuw en haar Provinciaal Domein ‘Het Vinne’. Je merkt dat deze omgeving een rijk cultureel-historisch erfgoed bevat en ze ontspanning biedt in een rustige en groene omgeving. Het uitgebreide fiets- en wandelroutenetwerk biedt tal van mogelijkheden om de streek te verkennen.
Het Getehof opende in 2016 zijn deuren.

De 2 gastenkamers kunnen tot 4 volwassenen herbergen. De gasten kunnen verpozen in een zithoek met TV, kokkerellen in de keuken of in de badkamer een verkwikkende douche nemen. Deze charmante B&B wordt uitgebaat door Greet Thijs. Zij houdt niet alleen van de rust van het platteland en alles wat erbij hoort, ze zorgt er ook voor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Contact:
Het Getehof
Adres: Langstraat 31, 
3350 Linter, België
Telefoon: +32 497 36 38 40
http://www.hetgetehof.be/
thijs.greet@hotmail.com