Vakantiehuizen in Aalten 

Vakantiehuis 't Kruudhuuske

 


Weekendje weg, één of een paar weken ertussenuit? Misschien wil je wel een bepaalde periode in de winter of zomer een huisje huren waar je tot rust komt. Het kan allemaal in 't Kruudhuuske. 

Uniek gelegen, midden in de natuur aan een zandweg en toch dichtbij het gezellige centrum van Aalten in de rustige Achterhoek ligt ‘t Kruudhuuske.

‘t Kruudhuuske staat vrij, ligt ongeveer 40 m van ons woonhuis en heeft een eigen parkeerplaats. Naast het huisje is een tuin waar het heerlijk vertoeven is en er is een schuur voor stalling van de fietsen. Het prachtige uitzicht over het weiland strekt kilometers ver en aan de andere kant ligt een houtwal waar zich fazanten, konijnen, patrijzen en vele andere vogels ophouden.  

Het huisje heeft een voor- en achteringang. Via de vooringang staat u in de woonkamer en open keuken en via de achteringang bij het halletje en toilet/douche. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, gasstel, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron, kookgerei, afzuigkap en serviesgoed. 

In het woongedeelte is een gezellige zithoek en een eethoek met radio, televisie en wifi. Lectuur en spelletjes zijn aanwezig. De bedbank kan worden uitgetrokken tot een volwaardig tweepersoonsbed. Tegenover de keuken is een tweepersoons slaapkamer. 

Het huisje is voorzien van vloerverwarming.
Roken is niet toegestaan in ‘t Kruudhuuske.
Huisdieren zijn in overleg toegestaan. 

‘t Kruudhuuske kan worden gehuurd als vakantiehuisje gedurende het hele jaar. Bed & Boterham is ook mogelijk.

 

Voor verdere informatie zie: www.kruudhuuske.nl