Overnachten in HorstHubertushof Vakantievilla te Horst

Hubertushof vakantievilla is een zeer ruime Vakantiewoning in Limburg, ideaal voor even weg met familie of vrienden om lekker te genieten van alles wat deze Vakantiewoning in Noord Limburg te bieden heeft.

De ruime vertrekken in deze villa bieden voldoende privacy voor iedereen, grote twee persoons slaapkamers met vaste wastafel met warm en koud water. In Hubertushof vakantievilla zijn 2 badkamers en 1 bubbelbad, dus al met al voldoende gelegenheid voor iedereen voor uw dagelijkse lichamelijke verzorging.

Hubertushof heeft op de begane grond een tweepersoons slaapkamer met inloopdouche, geschikt voor mindervalide,  rolstoelvriendelijk en voor alle hulpmiddelen kunnen we zorgen, zelfs professionele verzorging aan bed.

Wij hebben slaapgelegenheid voor 16 personen. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, we kunnen kinderbedjes bijplaatsen en er zijn boxen aanwezig.

Diverse spellen voor binnen en speelgoed voor buiten zoals bolderkar, skelter fietsjes etc.
De grote woonkeuken, met alles er op en er aan, bied mogelijkheden om voor een grote groep te koken, er is voldoende porselein en bestek.


Over de Villa
Hu
bertushof Vakantievilla, de ideale groeps accommodatie in Noord Limburg. Tot 16 personen ( meer personen in overleg) Het is een goed onderhouden statig herenhuis uit 1938 met 5 slaapkamers standaard plus een extra kamer in overleg, (alle slaapkamers hebben een vaste wastafel met warm en koud water)  in de gemeente Horst aan de maas in Noord Limburg. de inrichting is authentiek echter met moderne aanpassingen zoals keuken en badkamers. Er is een groot terras en veranda, een serre en een terras aan de natuurvijver (is afgeschermd), grote tuin met speelweide.


De ligging is landelijk met aangrenzend 5 ha bos met mooie wandelpaden, het geheel is gelegen op eigen "Landgoed D'n Östrik", aangrenzend aan natuurgebied "de Castenrayse vennen" de omgeving heeft veel recreatie mogelijkheden voor alle weersomstandigheden, zie activiteiten.

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder valide. zie slaapkamer met badkamer.
vakantie met paarden, zie Vakantie met paarden.
2 honden zijn welkom maar moeten wel beneden blijven.
6 tweepersoons slaapkamers er kunnen bedden bijgeplaatst worden.
De bedden zijn opgemaakt er zijn voldoende Bad en handdoeken, thee en vaatdoeken.
Voor prijzen, kijk bij beschikbaarheid, de prijzen alles inclusief, ( geen reservering, schoonmaak en energiekosten) alleen toeristenbelasting komt er bij.

Alle slaapkamers zijn genoemd naar verblijfplaatsen voor dieren omdat Hubertus de patroonheilige van de jacht is en een goede jager is een natuurbeheerder die er voor zorgt dat de dieren een mooie beschermde plek hebben.

Wij zorgen voor een bloemetje op tafel en iets lekkers bij de koffie.

Contact

Anny en Hay Philipsen           
Hubertushof Vakantievilla
Venrayseweg 151
5961 NS Horst aan de Maas
tel.  0 6 5572 7826
vanuit buitenland 0031 6 5572 7826

E-mail info@hubertushof-vakantievilla.nl

www.Facebook.com/HubertushofVakantievilla

www.twitter.com/5961NS

Kamer van Koophandel 14114588

BTW nr. 049 042 154 B03
www.hubertushof-vakantievilla.nl