OpVakantiehuisje.nl

 

Overnachten in Noci

Vanuit B&B Villa Lavanda kun je een groot deel van Puglia ontdekken aan de hand van ons Pugliaboek. Hierin vind je de leukste plaatsen, de mooiste stranden en de lekkerste restaurantjes.
 
We zijn centraal gelegen om plaatsen te zien als Alberobello (trulli), Bari, Taranto, Monopoli, Polignano, Ostuni en de Itrie Vallei, Lecce, Matera (grotwoningen), Castellana Grotte, de stranden zowel aan de Adriatische- als aan de Ionische Zee.
 
Excursie vanuit Taranto naar de dolfijnen die hier volop voorkomen.
Het zeeschildpaddencentrum in het natuurpark Torre Guaceto.
 
Tochten per E-bike en zeiltochten op de Adriatische Zee.
Fietsen te huur.
 
We hebben 3 unieke kamers met privé badkamer, een gastenlounge  met honesty bar, Nederlandse en Vlaamse TV en vele extra’s zijn inbegrepen, waaronder ochtendjassen en strandlakens. Ook op de veranda’s rond het huis met uitzicht op onze mooie tuinen kun je fijn relaxen.
 
Vanaf 3 nachten een oplopende korting over de gehele duur.
 
Een heerlijk ontbijt alle dagen, gastendiner mogelijk, nabijgelegen Agriturismi, kookworkshops, workshop tin piercing.
 
Ook kunnen we je begeleiden tijdens het zoeken, vinden, kopen en passeren van een huis in Puglia. Voor nieuwe bewoners van een woning in gemeentes met minder dan 20.000 inwoners geldt nu een flat tax van slechts 7% gedurende de eerste 9 jaar dat je hier permanent woont over je uit het buitenland afkomstige inkomen. Italië is een belastingparadijs aan het worden voor wie naar bepaalde streken en plaatsen verhuist en een inkomen (pensioen of anderszins) uit het buitenland heeft.
 
Kijk voor mee info op onze website. 


Contact Informatie 

B&B Villa Lavanda
S.P. 116 Noci per Castellaneta 102/A
70015 Noci (Ba) Italië
tel. +390804949904 of +393356947038 (mobiel en WhatsApp)
e-mail villalavanda@tiscali.it
https://villalavanda.eu/